Inspectoratului Județean de Poliție Brașov se află în centrul unui mare scandal după ce un  polițist a fost prins în flagrant, joi dimineață, în timp ce ar fi încercat să vândă 50 de grame de cocaină. Clienții polițistului traficant  ar fi fost, de fapt,  agenți sub acoperire. Vânzarea ar fi fost făcută printre blocurile unui cartier din Brașov, iar în momentul în care tranzacția era în desfășurare, agentul ar fi fost îmbrăcat chiar în uniforma de polițist. Anunțul despre acest caz a fost făcut  pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

  • Unii “colegi” au intrat în Poliție crezând că pot beneficia de cea mai bună “acoperire” pentru activitățile ilegale pe care le desfășoară. Tânărul din imagine, încă polițist, a fost prins azi dimineața, printre blocurile dintr-un cartier din Brașov, în uniformă de poliție, în timp ce vindea cocaină unui “client” mai special. Asupra sa a fost găsită cantitatea de 50 gr de cocaină, drog de mare risc, a cărui valoare de piață este de 5000 euro. Cercetările sunt în derulate în continuare pentru documentarea întregii activități infracționale. Oare inspectorul șef al IPJ Brașov, chestorul Flucuș, în afară de semnarea mapelor, ce păzește?, au scris pe rețeaua de socializare reprezentanții Sindicatului Europol.

Cazul a fost confirmat și de reprezentanții IPJ Brașov care au anunțat că agentul ar fi fost destituit din funcție înainte ca acesta să fie reținut.

  • Referitor la apariția în spațiul public a unor informații, referitoare la implicarea în posibile activități infracționale a unui polițist brașovean, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele: Cel în cauză a fost destituit din funcție și nu mai deține, în prezent, calitatea de polițist în cadrul I.P.J. BRAȘOV. De asemenea, ne disociem de astfel de persoane, care nu fac cinste uniformei și Statutului Polițistului. Totodată, acordăm și am acordat tot sprijinul organelor de urmărire penală, în derularea anchetelor penale”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Se pare  că acesta este polițist la Secția 5.  Nu puține sunt vocile din rândul colegilor polițiști care spun că acesta era cunoscut pentru viața sa în afara legii, cu afaceri dubioase și ieșiri nepotrivite din decorul rigurozității impuse de meseria pe care o avea.  Se pare că în urmă cu ceva timp polițistul a rămas și fără  permis de conducere, după ce a fost prins conducând cu 240 km/h pe Calea Făgărașului, în zona Hornbach.  

Conform surselor,  polițistul a fost reținut cu propunere de arestare, fiind condus la sediul Inspectoratului Județean de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here