Cea de a doua zi a Festivalului „Tradiții de Toamnă” de la Sadu a debutat cu un simpozion dedicat aniversării a 640 de ani de atestare documentară a localității. A urmat apoi momentul cel mai așteptat de localnici, spectacolul folcloric de pe scena amplasată în Piața Centrală din Sadu.

Pe scenă au urcat primarul comunei Sadu, Valentin Ivan, viceprimarul Ionuț Veștemean și invitații lor. Au venit duminică la Sadu Prefectul județului, Dorin Crețu, vicepreședintele Consiliului Județean Marcel Luca, senatorul PNL Nicolae Neagu precum și directori ai unor instituții deconcentrate. Au fost deasemenea prezenți primarii din Rășinari, Șura Mare, Biertan, Hoghilag, Cristian, Miercurea Sibiului, Păuca, și Cârțișoara. Spectacolul a debutat cu Ansamblul Folcloric Valea Sadului care reunește laolaltă dansatori și interpreți de muzică populară de la copii la adulți.

 

Marea senzație a spectacolului a constituit-o tânărul interpret Iulian Hanea care a electrizat asistența.

 

Spectacolul folcloric va continua până târziu după căderea întunericului, când toți cei prezenți la Sadu vor avea parte de un spectaculos foc de artificii. (Mesagerul de Sibiu)

https://mesageruldesibiu.ro/foto-video-sadu-640-de-ani-de-atestare-documentara-simpozion-si-spectacol-folcloric-de-exceptie-la-festivalul-traditii-de-toamna/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here