Apar ipoteze noi în cazul asasinării omului de afaceri din Sibiu bătut cu cruzime și jefuit în propria casă. Mama iubitei acestuia e convinsă că ucigașii ar fi acționat la comandă, arată fanatik.ro.

Anchetatorii merg pe noi ipoteze în cazul asasinării lui Adrian Kreiner, omul de afaceri în vârstă de 50 de ani atacat de mai mulți indivizi, duminică noaptea, la el în casă. O apropiată a victimei crede că ar fi vorba de o crimă la comandă. Alte voci din apropierea victimei cred că atacul a fost unul mafiot, din răzbunare, posibil mascat într-un jaf.

Conform celor de la Digi24, mama iubitei lui Kreiner este de părere că la mijloc este vorba despre altceva, nu doar un simplu furt. Cei care au preluat ancheta iau în calcul inclusiv un asasinat la comandă, acoperit de un jaf.

Părerea mea personală? Da (n.r. întrebată dacă este de părere că hoții au acționat la comandă). Au mai și furat, dar doar ca să dea aspectul de furt. Nu vii întâmplător în grup. Vii unul singur, îți încerci norocul, nu trei”, a declarat femeia.

La rândul său, un partener de afaceri al victimei spune că Adrian Kreiner primise mai multe amenințări cu moartea în decursul timpului. Acesta nu le-a luat niciodată în serios. Există informații că agresorii i-ar fi filat vila câteva zile dintr-o casă de vizavi. În continuare, cei trei criminali sunt liberi.

Nu este vorba doar de un furt oarecare, ci este vorba despre o atrocitate și de o schingiure, o chinuire. Nici nu contează dacă a fost jaf, sau a fost doar o răzbunare, ceea ce a ieșit din toată treaba asta este dureros și este un lucru urât”, a spus, conform sursei citate, Andrei Olaru.

Cunoscutul expert Dan Antonescu, fost criminalist, consideră că această tragedie ar putea avea ca mobil o datorie neachitată la timp. ”Despre omul ăsta eu, ca anchetator, am obligația să iau în calcul și varianta în care vorbim despre un împrumut neachitat la timp, o datorie. Cineva a vrut să-i transmită mesajul că trebuie să se achite”, a precizat Antonescu.

Hoții care l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu nu au furat bani, dar au luat mai multe ceasuri. Cei trei bărbaţi cu cagule pe feţe au furat ceasuri în valoare de peste 200.000 de euro din casa omului de afaceri sibian, pe care l-au bătut şi care a decedat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), a precizat prim-procurorul adjunct Mihaela Ruginosu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu. „Până la acest moment se estimează că ceasurile ar valora peste 200.000 de euro”, a explicat procurorul Mihaela Ruginosu. Potrivit acesteia, cei trei hoţi nu au furat bani din casa afaceristului sibian.

Cine a fost Adrian Kreiner

Adrian Kreiner era fondatorul și administratorul Matec CNC Technik. Vorbim de o companie care produce piese şi componente pentru industria auto. În 2022, instituția a avut o cifră de afaceri de 127,09 milioane de lei și un profit net de 2,41 de milioane de lei, cu un număr mediu de 159 de angajați.

În sprijinul anchetei de la Sibiu, Poliția Română a trimis în centrul țării cei mai buni criminaliști din România. Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct a anunțat că, în acest caz, s-a dispus încadrarea schimbării juridice a faptei din infracțiunea de omor calificat, în infracțiunea de omor calificat în formă consumată.

Luni, 6 noiembrie, la ora 2,30, trei bărbaţi purtând cagule au intrat prin efracţie în casa omului de afaceri sibian, de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. „Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare. La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţă a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii”, potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. Deocamdată, cei trei hoţi nu au fost prinşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here