17 primari din România  au spus ,,da”Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii,  președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medical, continuă dezvăluirile despre  ,,teoriile conspiraționiste“ și adevărul din spatele manipulărilor  aruncate pe piață în ziua de astăzi. Il citează astfel pe Edward Bernays, Propaganda: ,,Manipularea conștientă și inteligentă a obiceiurilor organizate și a opiniilor maselor este un element important  într-o societate democratică“.

Medicii din S.U.A., plătiți regește pentru a vaccina copiii

De mulți ani medicii primesc bonusuri pentru aplicarea celui mai recent protocol de terapie medicamentoasă care conține medicamente despre care se știe că sunt periculoase. Acum s-a aflat și fapul  că acele companii de asigurări implicate plătesc medicii pentru a vaccina complet copiii. Programul de ,,stimulare” a vaccinării bebelușilor poate fi găsit în broșura dedicată acestei teme ,,Blue Cross Blue Shield”. În broșură se precizează că pentru fiecare pacient sub vârsta de doi ani care primește vaccinurile prescrise valoarea plății pentru acel medic este de 400 de dolari. Pentru a fi motivați suplimentar, medicii sunt plătiți pentru fiecare sută de pacienți vaccinați și trebuie să vaccineze un anumit procent din totalul pacienților. În medie, un medic pediatru are aprox. 1500 de pacienți și ar trebui să aibă 945 dintre ei complet vaccinați pentru a fi plătit.  Dacă  pentru fiecare sută de copii injectați cu otrăvurile mortale se plătește un bonus de 40.000 dolari, pentru cei peste 900 de pacienți complet vaccinați, medicul va  primi 360 de mii de dolari. Cercetările arată că riscul de deces al unui copil crește cu peste 5000 la sută când este inclus în programul actual de vaccinare. Medicii încep acum să folosească realitatea virtuală (Metaversul) pentru a putea administra cu ușurință aceste otrăvuri copiilor.

Teoria conspirației

Termenul ,,teoria conspirației” a apărut în limbajul american în 1964 și era legat de teoria că președintele John F Kennedy nu fusese ucis de asasinul singuratic și nebun Lee Harvey Oswald ci de o conspirație. Certificatul de naștere al ,,teoriei conspirației” era reacția CIA la teoria complotului care era contrară ,,discursului oficial”. Prin urmare ,,teoria conspirației” nu s-a născut tocmai natural din revolta opiniei publice echilibrate și raționale față de niște descreierați și prostiile lor subversive ci a fost moșită de sus în jos. Comisia Europeană într-o încercare disperată după ce ne-a salvat trupurile în recenta bătălie plandemică vrea să ne salveze acum și conștiințele, de data aceasta nu de un virus nano care se încăpățâna ,,să nu treacă ” prin găurile micro ale măștii faciale, ci de un virus mult mai periculos, mult mai pervers, mult mai greu de recunoscut care te poate poseda în mod asimtomatic până dai în comorbidități, virusul numit ,,teoria conspirației”. Astfel, pe 16 octombrie 2023 reprezentanții Comisiei Europene au lansat un ,,îndrumar-recomandare”  întărit cu platforma online de combatere a dezinformării ”trUE” sub numele de ,,Adevărul gol-goluț”. Astfel, s-au dat 11 milioane de euro ,,pentru sprijinirea mass-mediei independente”  (cum altfel îți câștigi independența în zilele noastre), a demonetizării site-urilor -evident- neindependente, a finanțării organizațiilor care ,,verifică și validează adevărul”.  Nimic nu este întâmplător, nu există coincidențe, totul se leagă. Teoriile conspirației, conform Comisiei Europene, împart lumea în două tabere: buni și răi.

,,Orașul de 15 minute“: mai multe orașe din România pe lista C40 a Forumului Economic Mondial 

Primari nebuni care vor să îndeplinească ,,idealurile” comunismului globalist mascat în ,,urgența climatică globală”  și impun orașe – închisori ,,de 15 minute”. În descrierea site-ului C40 Cities se arată: cursa către zero este o campanie globală de mobilizare a conducerii și sprijinului întreprinderilor, orașelor, regiunilor pentru o redresare sănătoasă, rezistentă și fără emisii de carbon care să prevină amenințările viitoare, să creeze locuri de muncă decente.  Între obiectivele demente: zero carne, zero lapte, zero mașini. Adică ,,nu vei deține nimic și vei fi fericit”. 17 primari din România  au spus ,,da”!!! (printre acestea se numără Brașovul, Clujul și Făgărașul). În conformitate cu obiectivele Acordului de la Paris,  ,,orașul de 15 minute” este o  închisoare  ,,inteligentă” pe model de țarc în aer liber pentru locuitorii orașelor, proiect care se află și în România pe masa parlamentarilor (adică a celor care execută orbește ordinele de la Bruxelles).

    Între obiectivele demente asumate de acești primari sunt: 

  •      ,,0 kg consum de carne”
  •    ,,0 kg produse lactate”
  •      ,,3 articole vestimentare noi de persoană pe an ”
  •      ,,0 vehicule private ” deținute
  •       ,,1 zbor pe distanță scurtă ( mai puțin de 1500 km ) la fiecare 3 ani de persoană”

Conștientizarea schimbării și biodecodeficarea în ființa umană   

Corpul se reînnoiește în permanență. Singurul lucru legat de tine despre care poți fi foarte sigur este schimbarea. Fiecare celulă dintre milioanele de celule care îl compun este reînnoită permanent. Chiar și oasele ți se reînnoiesc zilnic în acest fel.   În fiecare zi distrug țesutul vechi și reconstruiesc un țesut nou. Nu există nici o celulă în corpul tău, nici un mușchi, nici un țesut care să nu fie reconstruit. De ce ai simți atunci vârsta? Trebuie să-ți conștientizezi tinerețea. Fiecare organ, fiecare mușchi, fiecare țesut și celulă din corpul tău este supus minții subconștiente. Se reconstruiesc exact așa cum le ordonă această minte. Care este modelul pe care îl vezi cu ochii minții? Este unul îmbătrânit, al decrepitudinii? Acesta este modelul pe are îl folosesc majoritatea oamenilor pentru că atâta știu. Acesta este rezultatul pe care îl vezi reflectat asupra corpului lor. Dar nu trebuie să urmezi modelele lor perimate. Poți să vezi cu ochii minții numai viziunea tinereții, a vigorii masculine, a energiei, a puterii și a frumuseții – acesta este modelul pe care celulele tale îl vor folosi pentru a construi pe baza lui. Unicul responsabil pentru diferența dintre tinerețe și bătrânețe: tinerețea privește mereu înainte către ceva mai bun iar bătrânețea privește înapoi și oftează după tinerețea ”pierdută”.  Prin urmare credem că le vom obține și le obținem! Istoria ne arată că nici o națiune, nici o instituție și nici un individ nu poate stagna pur și simplu pentru o perioadă de timp. Trebuie să mergi înainte sau înapoi. Trebuie să te miști sau viața va trece pe lângă tine. Tu alegi dacă îți vei da seama de evoluție, de faptul că poți să evoluezi continuu, zilnic, către perfecțiunea mentală și fizică. Fiecare clipă pe care o trăiești este clipa concepției și renașterii.  Poți să începi de astăzi să reconstruiești corpul tău. Fiecare dintre acele celule slabe și lipsite de vitalitate, fiecare dintre acele oase încovoiate și infirme vor fi înlocuite de un țesut nou, puternic, viguros. Să privim la Anette Kellerman – infirmă și schiloadă în copilărie – a devenit femeia cu silueta cea mai frumoasă din lume. Roosevelt – slab și anemic în tinerețe – a devenit invidiat de toată lumea pentru vigoarea și energia sa nelimitată.

Credința, cea mai perfectă formă de energie

Personal când am fost la Institutul de Medicină din Moscova am cunoscut un bărbat care în urma unei fracturi de coloană a rămas paralizat de la mijloc în jos (zona lombară). Specialiștii din capitala Rusiei nu au acordat nici o șansă acestui om considerând că este condamnat pe viață de această paralizie. Azi este refăcut complet și ca un miracol lucrează într-un mare circ unde ridică o platformă de o tonă, demonstrând contrariul afirmațiilor medicinii ortodoxe (așa se numește în întreaga lume medicina practicată în spitale). Nu contează ce vârstă ai sau de ce suferi. Tu poți să îți reînnoiești tinerețea, să te apropii zilnic de modelul tău imaginat în Mintea Universală. Nu există condamnare mai disperată decât convingerea omului obișnuit că se maturizează doar pentru a începe să se deterioreze și să decadă.   Corpul uman posedă capacitatea înnăscută de a se reînnoi și de a continua să funcționeze pe termen nedefinit (acest lucru este acceptat de oamenii de știință și de medici). Credința – această uriașă formă de energie – este materializată în cuvintele Mântuitorului nostru Isus Hristos care spune: ,,dacă aveți credință cât un bob de muștar și spuneți acestui munte să se mute el se va muta”. ,,Noi nu suntem corpul, proprietățile sau cariera noastră. Noi suntem dragoste divină, iar aceasta este infinită”. (Florin Gherasim, membru al Asociației Internaționale de Medicină Integrată și Împotriva Îmbătrânirii,  președinte A.S.I.M.I.A. pentru România, specialist în recuperare medicală)  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here