O dublă crimă a avut loc la Săcele în această dimineață. Un tânăr de 24 de ani și-a ucis ambii părinți. Fapta a fost anunțată la Poliție chiar de făptaș.

  • În această dimineață – 07 februarie a.c., în jurul orei 08.50, dispeceratul I.P.J. Brașov a fost sesizat prin apelul de urgență 112, de către un tânăr, de 24 de ani, din municipiul Săcele, care semnala faptul că și-ar fi agresat ambii părinți. Față de sesizarea primită, la adresa indicată s-a deplasat, de îndată, un prim echipaj de poliție, care a constatat că aspectele de violență sesizate se confirmă, au identificat și imobilizat persoana bănuită și au stabilit, de asemenea, că cele două victime nu prezintă semne vitale” a comunicat IJP Brașov.

S-a constituit o echipă cemplexă de cercetare, formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale Brașov, ai Serviciului Criminalistic și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Săcele care, la acest moment, efectuează activități specifice de cercetare la fața locului. Presupusul autor al dublului omor se află în custodia Poliției Brașov.

Ce scria criminalul la trecerea dintre ani pe contul său de facebook:

  • „Pe 31 decembrie la ora 23:59, o să ridic un pahar în cinstea mea, a oamenilor care au plecat, a celor care au rămas, a celor care mi-au făcut mult rău, a celor care m-au făcut să zâmbesc când nu mai reușeam singur. Pe 31 decembrie la ora 23:59 o să ridic privirea spre cer și o să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai greu an al meu în care am cunoscut cea mai puternică versiune a mea. La multi ani 2024 ! Va pup”, scria pe Facebook, de Revelion, tânărul care și-ar fi ucis părinții. Pe unul dintre conturile sale de socializare, săceleanul se definea singur drept „demon și înger”, citat de mytex.ro.
  • Foto: myTex.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here