În urma articolului publicat în Monitorul de Făgăraș despre cazul femeii șantajate de fostul partener, am primit la redacție următorul comunicat. Precizăm că informația a fost comunicată de IJP Brașov.
  • ,,Fac niște precizări. Bărbatul acuzat este din București. Persoana vătămată este amanta, iar “noul” partener este fostul ei soț.  Momentan este deschis un dosar penal la București pt înșelăciune și Amenințare și urmează sa fie chemate la audieri atât persoanele acestea plus alte câteva din anturajul lor. Dacă cereati mai multe detalii la poliția fagaras vedeați ca nu este vorba de aceea suma de 25000 cerută pt a divulga materiale compromițătoare, ci suma respectiva a fost data împrumut pt a achiziționa un bun și nu a mai fost returnata. Exista dovezi, extrase bancare, etc in acest sens. Știu ca Știrea trebuie sa sune cât mai wou dar măcar spune-ți adevarul. Sper ca atunci când o sa înceapă ancheta și in dosarul ce urmează sa scrieti. Dacă doriți mai multe detalii ma puteți contacta și stabilim o întâlnire. Măcar sa aflați adevarul“ este mesajul remis redacției.

Articolul publicat în monitorfg.ro

Ca-ntr-un scenariu de film, dar la Făgăraș. Un bărbat și-a șantajt fosta parteneră pentru a obține bani. A fost luat cu mascații de acasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here