Circulația este blocată pe DN1, între Făgăraș și Mândra, în urma unui accident tragic petrecut în urmă cu puțin timp. Un bărbat de 41 de ani din Râușor a murit pe loc. În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism.
  • La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apa si spuma si o ambulanta SAJ.  Din pacate, în urma accidentului, persoana de sex masculin, în vârstă de 41 de ani, aflată în autoturism, a suferit leziuni incompatibile cu viata si a fost declarata decedată”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Brașov.
Cum s-a petrecut accidentul
  • ,,Primele date indică faptul că autoturismul ar fi pătruns în intersecție (n.r. drumul Râușor- DN1) pe drumul prioritar, loc în care ar fi avut coliziunea dintre cele două vehicule. La acest moment traficul rutier este restricționat pe DN1, în zona municipiului Făgăraș.  La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.  Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, transmite ”, menționează agentul șef principal Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here