Mircea Opriș, fondatorul Asociației Naționale a Salvatorilor Montani din România, a fost sărbătorit de salvamontiștii brașoveni la împlinirea vârstei de 80 de ani.

  • ,,Cu acest prilej, Serviciul Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov, reprezentat de directorul, ing. Marinescu Sebastian, alături de ec. Petrușca Nicolae și salvatorii montani Hațegan Marius, Nagy Alexandru, Benga Adrian, Oltean Adrian, Clim Virgil, Duicu Florin, Ludu Dan și Florescu Laurențiu, l-au felicitat și i-au urat un sincer și călduros „La mulți ani!” a comunicat Salvaspeo Brașov.

Mircea Opriș este maestru al sportului în alpinism și a condus în calitate de director Serviciul Public Județean Salvamont Brașov.

  • ,,Cu o viață plină de experiențe și sacrificii, Mircea Opriș maestru emerit al sportului în alpinism, s-a zbătut pentru legiferarea activității de salvare montană și a pus bazele salvamontului românesc modern, prin înființarea Asociaţiei Naționale a Salvatorilor Montani din România. Acesta a inspirat tinerele generații prin devotamentul său față de țară și implicarea totală în dezvoltarea activității de salvare montană! În semn de apreciere a contribuțiilor sale excepționale și ca gest de prețuire, Mircea Opriș a fost distins de salvamontiștii brașoveni cu o plachetă aniversară. Această recunoaștere simbolizează respectul și gratitudinea salvatorilor montani față de implicarea și dedicarea demonstrată de-a lungul timpului de Mircea în evoluția și progresul activității de salvare montană!“ a transmis Serviciul Public Județean Salvamont Brașov.

Foto: Salvaspeo Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here