FOTO: G4Media

Van Leeuwen Ice Cream, o marcă de înghețată născută în New York, a făcut echipă cu Ollie, o marcă de hrană proaspătă pentru câini, pentru a lansa prima sa înghețată pentru câini, potrivit Petfood Industry.

Produsul este disponibil începând cu 21 mai în magazine. „Acest parteneriat subliniază misiunea pe care atât Ollie, cât și Van Leeuwen o au de a oferi mâncare delicioasă făcută cu ingrediente simple, de calitate superioară, care contribuie la o viață fericită. Toți stăpânii de câini se pot simți bine când împart cu cățeii lor acest răsfăț de vară, știind că această nouă aromă folosește ingrediente premium, sigure pentru câini, care îndeplinesc atât standardele de calitate ale Ollie, cât și ale Van Leeuwen”, a declarat Nicole Sumner, director de brand la Ollie.

Van Leeuwen și Ollie au colaborat pentru a crea o rețetă cu unt de arahide și banane care să le placă animalelor de companie.

„Am luat ingrediente gustoase pe care câinii le adoră – unt de arahide și banane – și le-am adăugat la o înghețată vegană pe bază de lapte de ovăz și cremă de nucă de cocos. Am evitat ingredientele lactate care se găsesc în înghețata tradițională (acestea pot supăra burțile unor căței) și am echilibrat nivelurile de zahăr și proteine pentru a crea un tratament înghețat care încântă câinii, ținând cont în același timp de sănătate. Testerii noștri de gust – atât oameni, cât și câini – au fost încântați de rezultat și credem că și voi veți fi”, a mai spus Nicole Sumner.

Pentru a sărbători lansarea, Van Leeuwen și Ollie găzduiesc o serie de evenimente cu camioane de înghețată în New York, Los Angeles și San Diego. Evenimentele vor cuprinde degustări gratuite din noua înghețată pentru toți câinii.

Când a fost întrebată de Petfood Industry dacă ar putea fi introduse în curând și alte arome, Sumner a spus: „Dacă stârnește bucurie, nu iese niciodată din discuție. Nu există încă planuri oficiale, dar rămâneți pe fază.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here