Sfârșitul lunii mai a adus ultima întâlnire a Clubului de Cult-Iubire din Victoria prin spectacolul desfășurat joi, 23 mai a.c., începând cu ora 17.30, la Casa de Cultură din Victoria. Membrii clubului au încântat audiența printr-un program artistic în care s-a cântat, s-a recitat și s-a dansat, creându-se o atmosferă deosebită spectatorilor.

,,La încheierea unui an plin de evenimente culturale am oferit publicului o ultimă întâlnire în cadrul Clubului de Cult-Iubire în care, conform tradiției deja create, ne-am bucurat împreună de muzică și poezie. Acest eveniment este organizat de către Liceul Tehnologic ,,Alexandru-Bărbat” în parteneriat cu Casa de Cultură din Victoria și face parte din proiectul ,,Victori Art” finanțat în cadrul investiției 15C11 din Planul Național de Redresareși Reziliență. La acest eveniment au participat tinerii talentați ai cercurilor de teatru ,,Lic Art” coordonați de profesoarele Dorina Leluțiu și Mihaela Rodica Cățănaș  și ai grupului muzical ,,Mid Art” coordonați de către profesorul Ștefan Botoran precum și invitații noștri,  grupul de copii Sirinx coordonat de Constantin Cîrstea, tinerii din cadrul Clubului Elevilor din Victoria coordonați de profesorul Mihai Halmaghiu și tinerii din cadrul Centrului PIN coordonați de Luminița Rusu” a spus Codrina Anghel, inițiatoarea clubului, director la CT ,,Alexandru Bărbat“ și președinta Fundației ,,Negru Vodă“.

  • ,,O nouă întâlnire a rozelor în cadrul căreia ne-am bucurat din nou împreună de viață, dans, poezie, muzică și ne-am umplut de energie pozitivă alături de prietenii noștri Constantin Cîrstea împreună cu minunații săi elevi, Mihai Halmaghiu împreună cu cei din Clubul Elevilor și Luminița Rusu cu minunații tineri ai Centrului PIN.   Ne propunem noi proiecte inedite în cadrul Clubului de Cult-Iubire” a spus profesorul Ștefan Botoran.

La finalul evenimentului protagoniștii au primit diplome pentru activitatea din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here