dav

 

,,Am presimţit că voi cîştiga în această săptămînă” a spus norocosul bărbat

 

Un făgărăşean a cîştigat o sumă impresionantă la LOTO. Este un bărbat modest, cu un loc de muncă plătit puţin peste salariul minim. Dar de 16 ani trece pragul agenţiei LOTO de pe strada 13 decembrie, de două ori pe săptămînă, pentru a pune cîte un bilet pentru fiecare extragere cu gîndul că banii i se vor întoarce printr-un cîştig.   A pus şi la jocul de duminică, 11 noiembrie a.c. Aceleaşi numere pe care le joacă de obicei. Numai că de data aceasta, biletul a fost cîştigător.  A avut o variantă simplă la Joker şi o variantă la Noroc Plus, pentru care a plătit un bilet 6,5 lei. Biletul i-a adus făgărăşeanului un cîştig de 204.868. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu făgărăşeanul norocos.

,,Joc aceleaşi numere de fiecare dată”

,,Săptămînal joc la loto, în fiecare zi de joi şi de dumunică. Pot să spun că joc de cel puţin 16 ani. Pe tema asta mereu aveam discuţii cu  soţia care îmi spunea să nu mai joc la loto, dar nu am băgat-o în seamă. Duminică, 11 noiembrie a.c., am fost la agenţia loto de pe strada 13 Decembrie  şi am pus un bilet  la Joker în valoare de  6,50 lei, o variantă simplă 5 plus 1. De regulă joc aceleaşi  numere care reprezintă zilele de naştere la toţi membrii din  familie, iar celelalte numere reprezintă vîrsta. Aşa am procedat şi  la biletul cîştigător. Nu am verificat rezultatele pentru că nu am avut timp, dar joi, 15 noiembrie a.c.,  m-am dus din nou la agenţie să pun un alt bilet. Atunci am aflat că sînt fericitul cîştigător.  Doamna de la agenţie mi-a spus că am  cîştigat. Nu mi-a venit să cred, am crezut că face o glumă. I-am şi spus nu mai facă glume. Totuşi am cîştigat. Fericit, mi-am sunat soţia şi i-am spus că am cîştigat la Loto. Nici ea nu a crezut, mai mult m-a certat că am sunat-o la muncă şi nu poate vorbi. Ce să spun,  a fost bucurie mare. Ştiam că voi cîştiga pentru că am avut o presimţire.  Am cîştigat suma de 204.868 lei, dar nu m-am gîndit ce voi face cu ei. Vineri, 23 noiembrie a.c., am fost la Bucureşti, la agenţia de loto să-mi ridic cîştigul. Chiar dacă am banii în cont tot nu îmi vine să cred că am cîştigat. Sînt norocos şi o să joc în continuare. Ştiţi cum e vorba, cine joacă, cîştigă. Am doi băieţi de 9 şi 16 ani care  au pregătit lista pentru Moş Crăciun. Anul acesta moşul va  fi foarte darnic” a spus fericitul cîştigător. Pe lîngă micile daruri şi cumpărături, bărbatul se gîndeşte la renovarea casei şi să-şi schimbe maşina.

Cel mai mare cîştig de la Făgăraş

,,A venit să pună alt bilet, să joace din nou, joia. Nu ştia că a cîştigat. Am ieşit şi i-am arătat biletul, spunîndu-i că a cîştigat. Nu m-a crezut. Dar avea lacrimi în ochi. Am mai avut cîştiguri, dar cele mai mari au fost atunci cînd erau miliardele, cel mai mare de 1,5 miliarde, de 900 milioane, de 800 milioane lei vechi şi altele. De obicei la această agenţie vin oamenii să joace” a spus Marioara Câmpean, angajata agenţiei cu o vechime de 21 de ani. (M.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here