,,Ipocrizie…..

Atitudinea colegului Sucaciu din ședința de aseară a Consiliului Local e încă frustrare de care dă dovadă. Și o altă dovadă prin care se crede superior celorlalți. Amendamentul meu de luna trecută prin care am propus diminuarea taxei de salubritate pentru făgărășeni, cu 3 lei/pers/luna , a fost ignorat și „trântit” la vot de majoritatea pe care o stăpânește.

Aseară, refuzând să își asume proiectul prin care majorează taxa la 19 lei (!) pentru făgărășeni, a încercat să arunce pisica în ograda Consiliului Județean, numai pentru că președintele e liberal, la fel ca și mine. Și a acuzat că din cauza altora e nevoit să crească taxa de salubritate.

Sunteți în eroare dle Sucaciu !

Ați fost președintele ADI ISO Mediu Brașov vreo 4 ani. Nu știu dacă lumea cunoaște. Nu a fost în interesul dvs să promovați acest lucru. Chiar dacă nu ați făcut nimic pentru rezolvarea problemelor din domeniul salubrității măcar ar trebui să știți că CJ Brașov are un singur vot în asociația ADI ISO Mediu, la fel ca și toate celelalte primării. În plus, dvs sunteți și acum membru acolo. Eu ca persoană nu am vreo calitate oficială acolo.

Nu înțeleg cum v-ați permis în ședința de aseară de la Făgăraș să faceți propunere în numele meu, fără acordul meu, tocmai pentru a-mi „sugera” să acționez nu știu ce decizie în Justiție.

Ori sunteți pe dinafară, ori sunteți rău intenționat. Ori ipocrizia vă dă pe afară. Încercați să mă stigmatizați uitând că ați făcut praf serviciul de salubritate în 5 ani. Sub mandatul dvs ati schimbat vreo 5 directori, ați dublat taxa și ați dublat personalul. Cum să meargă treaba? Dar, cu câteva excepții, nimeni nu spune asta, nimeni nu vă trage la răspundere. Dacă ați fi fost onest, ati fi tras de mânecă majoritatea din Consiliu pe care o controlați și ati fi acceptat amendamentul meu de a subvenționa taxa de salubtitate.

Și astfel, făgărășeanul ar fi plătit tot 16 lei. Așa, va plăti 19 lei, conform proiectului inițiat de dvs. Iar dvs vă victimizați, încercați să manipulați și aruncați vina pe oricine altcineva.

Să știți că dacă publicați în presa pe care o plătiți (din bugetul local) „realitatea” pe care o doriți asta nu înseamnă automat că e și adevărul suprem. Dar nu uitați, nu chiar toată lumea e proastă cum probabil credeți. (Cu stimă pentru făgărășeni, Lucian Cupu)“

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here