•   În Româna au fost înregistrate 227 decese de Covid, dar peste 25.000 de decese cauzate de alte afecţiuni

  •   Sumele împrumutate de statele lumii pentru pandemie depăşesc  cheltuielile înregistrate în cele două războaie mondiale

Gherasim Florin, – membru al Asociaţiei Internaţionale de Medicină Integrată,  trag un semnal de alarmă şi încerc să scot în evidenţă, dacă mai era cazul, lipsa de profesionalism a celor din  conducerea ţării.  Ministerul  Sănătaţii  recunoaşte  că  numai 227  de  oameni  au  murit  cu  adevărat  de  Covid, raportul Ministerului  Sănătaţii arătând că principale cauze ale deceselor raportate au fost infarct, ulcer, hernii, fracturi. Potrivit ministrului Sănătaţii,  medicii au  raportat pe aplicaţia Alerte MS  un număr de 26.106  de decese Covid din care  227 de cazuri cu diagnostic principal Covid 19 identificat  şi 25.875 cu diagnostic secundar Covid 19 . Referitor la cele  25.875  de decese  situaţia se prezintă astfel ; 19.698 de decese au diagnostic secundar  cu codul U 071 şi  6.181 cu  codul  U 072  (deces  suspect covid). Deci  25.875  au  fost  morţi cu COVID  şi  doar  227  de  COVID , respectiv  0,0004 % din totalul numărului de  infectaţi.  Din  datele  raportate de spitale către INSP (Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică), conform prevederilor Ordinului  nr. 1782 / 2006 , pentru anul calendaristic 2020 s-a raportat un număr de 26.106 decese dintre care  227 decese cu diagnostic principal  Covid 19 (adică sub 1 %) şi  respectiv 25.875 decese cu diagnostic SECUNDAR de Covid (99 %). Raportările  au provenit de la  284 de spitale. O  altă  observaţie  este aceea că, în totalul deceselor  având drept  diagnostic secundar Covid  U 071 (19. 698 decese) s-a  constatat o mare variabilitate a diagnosticului principal. Astfel, unele dintre diagnosticele codificate ca principale erau diagnostice acute, care conform Organizaţiei  Mondiale a Sănătăţii  NU pot fi  asociate  bolii Covid (ex. infarctul miocardic acut, ulcer gastric acut, hernii, fracturi, traumatisme etc.) relevă Raportul dat publicităţii.   După un astfel de Raport devastator  tot  Guvernul Romaniei  în frunte cu Raed Arafat ar trebui, cel puţin, sa-şi dea  DEMISIA! Raportul  acesta plus o mulţime de alte neconcordanţe constatate  demonstrează că informaţiile  oficiale  nu sunt de incredere.

Scandalul deceselor Covid raportate

În raport se remarcă numărul extrem de redus de decese intra-spitaliceşti având drept diagnostic principal Covid 19, un număr de  227 decese pentru anul 2020. Această situaţie relevă faptul că la nivelul tuturor unităţilor spitaliceşti, codificarea diagnosticului la externare, cel puţin pentru  decedaţi, reflectă intr-o măsură redusă situaţia reală a decesurilor de Covid 19. Cu alte cuvinte diagnosticul la externare pentru pacientul decedat nu coincice cu  diagnosticul din certificatul constatator al decesului şi cu diagnosticul din sistemul de supraveghere în cazul Covid. Scandalul  devenit acum politic şi  iscat pe tema ascunderii unui număr mai mare de morţi Covid  este doar o perdea de fum şi o diversiune penibilă.  Bomba din spatele raportării cifrelor este cu totul alta . Aceea că unii medici au refuzat să declare morţii din  alte cauze ca fiind decese  Covid, rezultănd astfel o cifră de sub 300 de pierderi cauzate de noul SARS-Cov-2. Bălbăielile şi absenţa unui sens al raportărilor deceselor Covid date publicităţii de ministrul Sănătăţii  Ioana Mihăilă au o explicaţie căt se poate de pertinentă. Nimeni nu a înţeles care este problema şi de ce cifrele diferă după tot scandalul politic care acuză ascunderea numărului real al morţilor care ar fi fost mai mare cu câteva mii. În fapt  dacă citeşti raportul prezentat de ministrul Ioana Mihăilă, o înşiruire de date contradictorii şi explicaţii aiuristice este clar că nu ai cum să întelegi ceva. Singurele cifre mascate cumva de alte cifre fără nici o relevanţă sau legătură sunt cele ale deceselor cu diagnostic secundar Covid şi cele ale deceselor cu diagnostic principal Covid. Iar acestea arată că pe tot parcursul anului 2020 doar 227 de români au decedat din cauza Covid, restul de 25.875 au avut ca diagnostic secundar Covid. Ce înseamnă acest lucru?  Că oamenii au murit din cauza ALTOR  boli , dar că în subsidiar au fost depistaţi pozitiv la testul Covid  (testul P.C.R. despre care chiar inventatorul lui, K Mullis, a declarat că dă fals în proporţie de 95 %!).

 Cifrele fără noimă din raportările deceselor

În informările oficiale zilnice despre Covid postate pe site-urile Ministerului Afacerilor Interne şi ale Ministerului Sănătăţii apăreau decesele detaliate cu vârsta persoanei decedate şi mai ales bolile de care aceasta suferea. Aflăm cu stupoare că oameni care sufereau de boli grave, în stadii terminale, cu cancere avansate, insuficienţă renală, cu atacuri vasculare cerebrale şi boli grave de inimă mureau subit de Covid.   Mustrăndu-i conştiinţa, unii medici şi-au asumat atunci să treacă în paranteză la unii decedaţi Covid că adevărata cauză a morţii era atacul vascular cerebral sau infarctul. Toate  aceste detalieri ale deceselor au dispărut însă de pe site-urile oficiale odată cu schimbarea sistemului de raportare a deceselor care a devenit doar o cifră seacă.

Scandal şi în SUA cu morţii Covid

Legea lui Nelu Tătaru le impunea medicilor să  declare deces Covid orice testat pozitiv, indiferent de adevărata cauză a morţii. Protocolul de declarare a deceselor a fost greşit astfel că unii medici erau tentaţi să scrie la punctul 1  Covid  şi la punctul 2 cancer deşi era invers. Astfel, unora dintre medici le-a trebuit puţin timp ca să prindă curaj şi să nu se teamă ca vine cineva din Ministerul Sănătăţii  pentru a le spune că nu au respectat protocolul, aşa cum au făcut înainte de ”pandemie” şi să pună cauza reală a  decesului”, explica  dr. Oana Mihaela Secară, medic primar la Spitalului Municipal Sfântul Ierarh dr. Luca’ din Oneşti  (suport Covid). Scandalul  morţilor cu Covid şi nu de Covid  se repetă în S.U.A.,  dar cu semnul schimbat în cazul vaccinaţilor. Șefa C.D.C. a fost criticată după ce a  susţinut că 223 de persoane vaccinate anti covid au murit  cu Covid  şi nu  de Covid.

Vaccinul experimental Covid dezvoltat de Pfizer poate avea efecte secundare  

Producătorul vaccinului a intuit posibile efecte adverse în domeniul reproductiv (care să afecteze fătul sau să determine unele procese degenerative). Se pune întrebarea de ce participanţilor la vaccinare nu li se comunică  riscurile, ci li se spune că vaccinul este sigur şi eficient pentru oricine. Sau producătorul serului se temea de răspunderea faţă de cobaii pe bază de contract,  dar nu se mai teme de efectele adverse la publicul larg, de răspunderea cărora  a fost exonerat prin clauzele de vânzare către guvern?   Texas  raportează zero decese de Covid pentru prima dată după eliminarea restricţiilor , în ciuda ironiilor lui Biden despre gândirea de tip Neanderthal a dizidenţilor măştii. După ce Texasul a permis tuturor unităţilor comerciale să se redeschidă la capacitate maximă în luna martie, preşedintele Joe Biden a criticat decizia ca fiind o greşeală uriaşă  descriind-o drept o gândire de tip Neanderthal. „Ultimul lucru de care avem nevoie este o gândire de tip Neanderthal care spune că, între timp, totul este bine, daţi-vă jos masca, uitaţi de ea” spunea preşedintele american. Cazurile zilnice de coronavirus din Texas s-au apropiat de 30.000 în ianuarie şi scăzuseră sub 10.000 la momentul în care Texasul a decis să redeschidă complet afacerile.     Joy Reid de la Televiziunea MSNBC aservită lui Joe Biden l-a  descris pe guvernatorul Texasului, Gregg  Abbott, ca fiind cel mai  rău dintre toţi  în urma deciziei sale de a reporni afacerile,  dar  cazurile  zilnice de coronavirus  din Texas au scăzut  cu încă  90 % de la redeschiderea completă  a afacerilor.

Decese cauzate de vaccin

Centrele americane pentru controlul şi prevenţia bolilor ( C.D.C. ) recunosc că numărul deceselor cauzate de vaccinurile Covid  este mai mare decât cel  al tuturor vaccinurilor din ultimii 20 de  ani la un loc. Conform site-ului C.D.C. în perioada  14 decembrie 2020  – 03 mai 2021   s-au  primit 4.178 de raportări  de decese din rândul persoanelor care au făcut un ”vaccin” Covid 19. Medicii C.D.C. şi  F.D.A. analizează fiecare raportare de caz de deces    imediat ce este transmisă,  iar C.D.C. solicită dosare medicale pentru a evalua mai departe raportările, arată En-Volve.com. C.D.C. au  un  interes direct de a vaccina căt mai mulţi oameni  aşa că au ascuns datele oficiale privind decesele  în partea de jos a unei pagini concepute să liniştească  îngrijorările legate  de aceste seruri experimentale, numite impropriu vaccin, cu  intenţia explicită de a forţa oamenii să le accepte.

Carlsen de la Fox News: Peste 4000 de decese în SUA

În  cadrul unei emisiuni recente de la  Fox News, Carlsen  a pus o întrebare foarte importantă: ,, Câţi americani au murit după ce au făcut vaccinurile Covid? NU americanii  care  au  fost  ucişi de virus, ci  câţi americani  au murit după ce au făcut vaccinurile concepute pentru a preveni virusul? Știţi  răspunsul la această întrebare? Știţi  cumva care sunt efectele adverse?” Știm destule despre beneficiile vaccinului, a fost răspunsul.   ,,Astăzi , după ce a fost verificat se poate spune că în perioada  decembrie 2020 – martie 2021 au murit peste patru mii de oameni după ce au primit vaccinurile Covid în S.U.A.   Numărul real este aproape  sigur mult mai mare decât acesta,  poate mult mai mare” a  subliniat Carlson citând date provenite  din sistemul american de raportare  V.A.E.R.S.

Maldive  şi  Seychelles sunt  cele mai vaccinate state din lume, dar care înregistrează şi cele mai mari rate de infectare Covid

În ultima săptămână în topul statelor cu cele mai multe infectări se numără  insulele Maldive şi Seychelles care au înregistrat 4.083 cazuri la 100.000  de  locuitori,  respectiv 2.393  în cazul Seychelles. În Maldive rata de vaccinare  a ajuns la 56%, iar în Seychelles  70 % din populaţie  este deja vaccinată cu cel puţin o doză. Eficienţa  acestor seruri experimentale  numite vaccinuri  Covid este pusă sub semnul întrebării. Populaţia  este  vaccinată  şi  infectată,  iar autorităţile  au  recurs la restricţii . Mai mult, comisarul pentru sănătate publică, Jude Gedeon,  a  declarat că vor  introduce un al treilea vaccin ca urmare  a  faptului că celelalte vaccinuri  (este  vorba de  AstraZeneca  şi Sinopharm) nu şi-au dovedit eficienţa.

Infectările  cresc după  vaccinare 

În  Romania, din 26.106  decese  ştampilate Covid  doar 227 au fost exclusiv şi confirmate din cauza Covid . Dar Ministerul Sănătăţii  nu  a  spus ce număr de decese a fost cauzat de închiderea  de facto  a 80 % din capacitatea de tratament  a sistemului spitalicesc.  Nimeni  nu  a  observat  că eroii luptei anti-corupţie   sunt unii şi aceiaşi cu eroii măştii inutile, ai serurilor experimentale şi ai luptei contra noilor ciumaţi, nevaccinaţii.

 Pandemia a îndatorat statele lumii

Impactul real al unui conflict sau al unei crize constă în datoriile pe care le generează. De altfel, cine controlează datoriile controlează conflictul sau criza. Aceasta este esenţa întregii industrii bancare, să determine ţările şi persoanele să fie tot timpul datoare pentru a le putea controla. Această criză, pandemie sau  cum  s-o numi ea, a creat cele mai mari datorii din istoria omenirii, sumele împrumutate de către state sunt mult mai mari decât cele cheltuite în cele două războaie mondiale la un loc. Se  preconizează că la sfârşitul guvernării actuale,  datoria Romaniei va fi cu peste 125 de miliarde de euro mai  mare, având în vedere că de la preluarea puterii de către  guvernul PNL-USR datoria a crescut cu 38 de miliarde de euro.   Profesorul Gheorghe Iancu, fost  Avocat al  Poporului, avertizează că acordarea de privilegii vaccinaţilor şi restrângerea drepturilor nevaccinaţilor  violează Constituţia României şi ar trebui contestate juridic.  Profesorul  Gheorghe Iancu, specializat în Drept Constituţional, arată că  instituţiile sau  firmele care condiţionează de  statusul vaccinal accesul publicului la diverse evenimente încalcă mai multe articole din Constituţia României.

(Gherasim Florin , membru al Asociaţiei  Internaţionale  de Medicină Integrată specialist  în recuperare medicală, Preşedinte pentru  România  al  A.S.I.M.I.A.) 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here