Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje A vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit
A vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit Email
Luni, 03 Iulie 2017 17:23

      Un făgărăşean de 43 de ani a vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit. Ioan langa din cartierul Galaţi s-a certat cu soţia marţi, 27 iunie a.c., şi a plecat furios spre podul de peste rîul Olt cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor pe motiv că soţia l-a părăsit. Conform unui martor s-ar fi aruncat în Olt în jurul orelor 23,45 cînd a fost înregistrat un apel de ajutor la numărul de urgenţă 112. Un echipaj cu barcă pneumatică şi unul SMURD s-au deplasat imediat la faţa locului şi au început căutările, dar fără succes. Căutările au continuat şi în zilele următoare, dar fără să se găsească trupul bărbatului. ,,Nu era la prima tentativă, dar a renunţat de fiecare dată. Mereu se ceartă cu soţia” spun poliţiştii locali.

 În timpul căutărilor a apărut însă victima în carne şi oase care a povestit că şi-a înscenat moartea pentru a-şi îndupleca soţia să revină la el. Bărbatul a spus că a stat ascuns în zonă în toate aceste zile. Gabriela Dinu, purtătorul de cuvînt al IJP Braşov, spune că bărbatul nu poate fi sancţionat întrucît nu el a sunat la 112. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 598 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

6.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212139

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare