Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje A vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit
A vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit Email
Luni, 03 Iulie 2017 17:23

      Un făgărăşean de 43 de ani a vrut să se sinucidă, dar s-a răzgîndit. Ioan langa din cartierul Galaţi s-a certat cu soţia marţi, 27 iunie a.c., şi a plecat furios spre podul de peste rîul Olt cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor pe motiv că soţia l-a părăsit. Conform unui martor s-ar fi aruncat în Olt în jurul orelor 23,45 cînd a fost înregistrat un apel de ajutor la numărul de urgenţă 112. Un echipaj cu barcă pneumatică şi unul SMURD s-au deplasat imediat la faţa locului şi au început căutările, dar fără succes. Căutările au continuat şi în zilele următoare, dar fără să se găsească trupul bărbatului. ,,Nu era la prima tentativă, dar a renunţat de fiecare dată. Mereu se ceartă cu soţia” spun poliţiştii locali.

 În timpul căutărilor a apărut însă victima în carne şi oase care a povestit că şi-a înscenat moartea pentru a-şi îndupleca soţia să revină la el. Bărbatul a spus că a stat ascuns în zonă în toate aceste zile. Gabriela Dinu, purtătorul de cuvînt al IJP Braşov, spune că bărbatul nu poate fi sancţionat întrucît nu el a sunat la 112. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 783 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

11.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311633

Horoscop zilnicZiare