Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Cupa chimistului, la Victoria
Cupa chimistului, la Victoria Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:20

       SC Viromet SA a organizat sîmbătă, 22 iulie a.c., cea de a XV-a ediţie a Cupei Chimistului. Evenimentul a fost organizat la ştrandul societăţii de administratorul ştrandului Costică Badea. În jurul orei 10.00 au început înscrierile la concursuri, iar la ora 11.00 s-a dat startul concursului. Competiţiile care s-au desfăşurat sînt deja cunoscute, beach volei, fotbal, tenis de cîmp masculin şi feminin, tenis cu piciorul, înot şi baschet. N-a lipsit nici concursul de tras funia şi alergare în saci. Cei mai buni tineri intraţi în competiţii au fost premiaţi într-un cadru festiv desfăşurat la ora 18.00. ,,Ştrandul a fost plin. Peste 200 de participanţi din Sibiu, Braşov, Făgăraş, dar şi din Victoria s-au înscris în competiţie. Cu ajutorul sponsorilor cei mai buni concurenţi au fost premiaţi cu diplome şi multe premii. Mă bucur că sîntem la a XV-a ediţie şi am marcat acest eveniment încă de vineri, 21 iulie a.c., cînd am organizat ,,Victoria pool party". A fost o petrecere în piscină şi o atmosferă de festival. Participanţii au spus că a fost cel mai cool party al verii. Tinerii au dansat pînă dimineaţă. La ora 20.00 petrecerea a început şi s-a încheiat la 6.00 dimineţa. Cu ajutorul unor tineri din oraş am organizat acest party, a fost muzică bună, baloane, spumă şi multă lume" a spus organizatorul evenimentului, Costică Badea. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 604 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

3.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212141

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare