Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Cupa chimistului, la Victoria
Cupa chimistului, la Victoria Email
Luni, 24 Iulie 2017 17:20

       SC Viromet SA a organizat sîmbătă, 22 iulie a.c., cea de a XV-a ediţie a Cupei Chimistului. Evenimentul a fost organizat la ştrandul societăţii de administratorul ştrandului Costică Badea. În jurul orei 10.00 au început înscrierile la concursuri, iar la ora 11.00 s-a dat startul concursului. Competiţiile care s-au desfăşurat sînt deja cunoscute, beach volei, fotbal, tenis de cîmp masculin şi feminin, tenis cu piciorul, înot şi baschet. N-a lipsit nici concursul de tras funia şi alergare în saci. Cei mai buni tineri intraţi în competiţii au fost premiaţi într-un cadru festiv desfăşurat la ora 18.00. ,,Ştrandul a fost plin. Peste 200 de participanţi din Sibiu, Braşov, Făgăraş, dar şi din Victoria s-au înscris în competiţie. Cu ajutorul sponsorilor cei mai buni concurenţi au fost premiaţi cu diplome şi multe premii. Mă bucur că sîntem la a XV-a ediţie şi am marcat acest eveniment încă de vineri, 21 iulie a.c., cînd am organizat ,,Victoria pool party". A fost o petrecere în piscină şi o atmosferă de festival. Participanţii au spus că a fost cel mai cool party al verii. Tinerii au dansat pînă dimineaţă. La ora 20.00 petrecerea a început şi s-a încheiat la 6.00 dimineţa. Cu ajutorul unor tineri din oraş am organizat acest party, a fost muzică bună, baloane, spumă şi multă lume" a spus organizatorul evenimentului, Costică Badea. 

Comments
Comentariu nou Cautare
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Anunt mediu Salco Serv

 

     SC SALCO SERV SA Fagaras, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de revizuire a autorizatiei de mediu pentru activitatea de colectare ,transport si depozitare a deseurilor, inclusiv a deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special,desfasurata in comuna Sinca cu satele apartinatoare:Sinca, Valcea, Ohaba,Persani,Sercaita, Bucium; pentru deschiderea unui centru de colectare deseuri nepericuloase (hartie si carton, PET, sticla, metal si ambalaje din lemn); pentru activitatea de colectare deseuri periculoase (DEEE-uri) si pentru activitatea de demontarea si dezasamblarea masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;pentru amplasare statie mobila de carburanti(motorina),activitati desfasurate in incinta societatii SC SALCO SERV SA.
     Observatiile publicului se primesc zilnic in scris la sediul APM Brasov, str. Politehnicii nr.3, pe toata perioada derularii procedurii.

BUSINESS CHALLENGE - FOR ENTREPRENEURS ONLY?

În ediţia tipărită

Tinerii făgărăseni nu cunosc însemnele nationale

 

     Însemnele sau simbolurile naţionale, aşa cum arată art. 12 din Constituţia României sînt:
Drapelul României este tricolor; culorile sunt aşezate vertical, în ordinea următoare începând de la lance: albastru, galben, roşu.
Ziua naţională a României este 1 Decembrie.
Imnul naţional al României este ,,Deşteaptă-te române”.
Stema ţării şi sigiliul statului sînt stabilite prin legi organice
     Pentru tinerii făgărăşeni, însemnele naţionale reprezintă o întrebare grea la care prea puţini au putut răspunde. În schimb făgărăşenii trecuţi de prima tinereţe sau persoanele vîrstnice se mîndresc cu simbolurile naţionale şi le cunosc semnificaţia.

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 769 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

4.JPG

Cartea

Informatii utile

FaceBook

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 775
Număr afişări conţinut : 4311624

Horoscop zilnicZiare