Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home
Doi făgărăşeni conduc IŞJ Braşov Email
Luni, 05 Martie 2018 18:45

     Profesoarea Michaela Olga Judele a fost numită, prin Ordin de ministru, inspector şcolar general adjunct la IŞJ Braşov. Ordinul Ministrului Educaţiei Naţionale este datat cu 1 martie 2018, dată la care a fost remis la IŞJ Braşov pentru a fi aplicat. Conform articolului 1 al Ordinului, profesoara Michaela Olga Judele va ocupa funcţia de inspector şcolar general adjunct ,,prin detaşare, în interesul învăţămîntului, pînă la organizarea concursului de către Ministerul Educaţiei Naţionale, dar nu mai tîrziu de sfîrşitul anului şcolar 2017-2018 cu rezervarea catedrei pe care este titular”. La IŞJ Braşov funcţia de inspector şcolar general adjunct a fost ocupată prin concurs, anul trecut, tot de un făgărăşean, prof. Ion Negrilă, care în prezent ocupă funcţia de inspector şcolar general. Profesoara Michaela Olga Judele a mai deţinut această funcţie în anul 2008, ca ulterior să conducă Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Braşov (DGASPC) Braşov ca director interimar. Michaela Judele este director la Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu” din Făgăraș, funcţie obţinută prin concurs. ,,Voi numi la acest liceu pe funcţia de director un alt cadru didactic din această şcoală. Numirea va fi făcută în această săptămînă, după şedinţa cu inspectorii şcolari de specialitate” a spus inspectorul şcolar general, Ion Negrilă. Începînd cu data de 1 martie a.c., salariile din învăţămînt au fost majorate cu 20% pentru personalul didactic, dar nu şi pentru cel nedidactic.

Comments
Comentariu nou Cautare
Eugen   |06-03-2018 13:07:36
Politica,politica,politica.Asta avem,nu competente .Peste tot,in
administratie,sanatate,educatie.Cand vom scapa de plaga asta atunci poate vom
reusi sa ne dezvoltam.Pana atunci,ne laudam ca avem doi maari,,dascali" din
fagaras la conducerea inspectoratului judetean.Fas.Sunt oameni mult mai
competenti dar nefiind in vreun partid nu sunt bagati in seama.
Anonim   |08-03-2018 17:47:48
Draga Eugene,
ai dreptate 100%. Oamenii valorosi nu sunt promovati.
Man  - Pulifricii din politica   |13-03-2018 15:46:47
Promlema e relativ simpla;un om valoros este un om citit,educat si asta
presupune ca are bun simt,nu minte ,nu fura,are respect fata de sine si fata de
ceilalti,pe cand o loaza care cica e politician,se defineste taman invers.Cat
despre INSpectorul GENEral ce se poate spune; iarta-l Doamne ca nu stie ce face
si nici ce spune...
Apropo,o constatare generala,nu ma refer la cineva anume;
de la un prost nu te poti astepta la un lucru bun decat la viclenie,minciuna si
hotie;legea compensatiei,nu?
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 816 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

2.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4204154

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare