Monitorul de Făgăraș - Ziarul care stă de vorbă cu oamenii!

Home Reportaje Sancţionaţi de PER după interes
Sancţionaţi de PER după interes Email
Luni, 03 Iulie 2017 17:53

      Profesorul Nicolae Postolache nu mai este membru în CJ Braşov de săptămîna trecută după ce conducerea PER i-a retras sprijinul politic. În acelaşi timp, PER i-a mai lăsat fără funcţiile publice pe alţi doi membri, pe Mariana Sebeni, membru în CJ Braşov, şi pe soţul acesteia, Marius Comşa, membru în CL Braşov.
     Biroul Politic Naţional al PER a aprobat retragerea sprijinului politic pentru cei trei din cauza neimplicării în activitatea partidului. Aceştia au primit înştiinţările, iar reprezentanţii partidului vor depune şi la Instituţia Prefectului deciziile de excludere, astfel încît posturile pe care aceştia le ocupă în Consiliul Judeţean şi Consiliul Local să fie eliberate. Reprezentanţii PER Braşov susţin că excluderile au la bază o lipsă de implicare a celor trei membri în activitatea partidului şi că s-ar fi asociat cu alte grupuri politice.

 În Consiliul Judeţean, Nicolae Postolache a fost membru în Comisia nr. 3, pentru industrie, comerţ, agricultură şi administrarea domeniului public şi privat al judeţului şi în Comisia nr. 9 - pentru turism şi servicii, protecţia mediului, probleme ecologice şi silvicultură.  Mariana Sebeni deţinea poziţii de membru în Comisia nr. 4 - pentru activităţi ştiinţifice, învăţămînt, cultură şi culte şi Comisia nr. 7 - pentru sănătate, protecţia copilului şi a persoanelor adulte, iar. Prin această excludere, pînă la înlocuirile necesare, PER va rămîne cu un singur reprezentant în CJ, respectiv Ionel Spinean. ,,Am aflat cu surprindere că PER mi- a retras sprijinul politic şi am fost exclus din acest partid. Este o măsura arbitrară, nestatutară, care încearcă să deturneze votul făgărăşenilor şi al cetăţenilor din jud. Braşov. O propunere de acest gen nu putea fi făcută fără a fi analizată activitatea depusă de mine, fără a fi şi eu prezent pentru a-mi spune democratic punctul de vedere. Mai mult de atît o conducere nestatutară ( după excluderea fostului presedinte PER Braşov în termen de 60 de zile trebuia aleasă prin votul tuturor membrilor din judeţ o nouă conducere ceea ce nu s-a întîmplat nici pînă astăzi) nu putea face o asemenea propunere, care de fapt generează instabilitate şi afectează grav imaginea acestui firav partid. Este incredibil cum din interese meschine se loveşte în imaginea mea, unul dintre puţinii ecologisti convinşi care cunosc doctrina ecologistă, legislaţia europeană şi nu acceptă compromisuri şi înţelegeri politicianiste ieftine în detrimentul cetăţenilor. Am contestat această măsura nelegală, arbitrară la Comisia de etică, disciplină şi arbitraj a partidului şi sper ca decizia luată va fi în favoarea ecologismului real. Voi lupta pe căi legale ca adevărul să învingă iar atitudinea ecologică să devină o stare de fapt şi nu să fie doar o umbrelă pentru un grup restrîns de cetăţeni cu interese personale. Este surprinzător cum se încearcă decapitarea echipei cu rezultate deosebite în iunie 2016” spune prof. Nicolae Postolache, consilier judeţean PER, într-un comunicat.

Comments
Comentariu nou Cautare
PER FAGARAS  - Comunicat de presa   |04-07-2017 18:03:11
Referitor la decizia nr.49/22.06.2017, a Biroului Permanent National al PER,
conform careia s-a dispus retragerea sprijinului politic si excluderea din PER
a dlui consilier judetean Postolache Nicolae, Biroul Politic al Organizatiei
Municipale PER Fagaras , o condsidera lipsita de temei, nestatutara si
abuziva.
Acasta decizie este in totala contradictie atat cu votul cetatenilor
din Fagaras si Tara Fagarasului, cat si cu rigorile si etica impuse de statutul
PER.
Consideram activitatea desfasurata de dl prof. Postolache Nicolae, atat
in forul deliberativ judetean cat si in structurile PER Brasov si PER Fagaras,
ca reprezentativa si eficienta, cu implicatii benefice pentru ecologismul local
, iar evaluarea activitatii desfasurata de la preluarea mandatului si pana
astazi, nu poate fi facuta de catre organizatia judeteana Brasov, pe care o
consideram nestatutara , in principal pentru faptul ca de le demiterea fostei
conduceri judetene - iunie 2016 si pana astazi, nu s-au organizat alegeri pentru
definitivarea si legitimitatea componentei Biroului Executiv
Judetean.


Organizatia PER Fagaras.
04.07.2017
Scrieti comentariu
Nume:
Email:
 
Titlu:
 
Va rog sa introduceti codul anti-spam pe care il puteti citi in imagine.

3.26 Copyright (C) 2008 Compojoom.com / Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 

Art Festin Făgăraș

În ediţia tipărită

,,Am ajuns să fim condusi de golani care aprobă legi doar în favoarea lor”

 

     Modificarea Codului Administrativ de către parlamentarii PSD-ALDE a mai creat un mod de a fi recompensaţi susţinătorii politicienilor. Pensii speciale pentru aleşii locali care să le completeze pensiile de vechime. Sînt bani care golesc bugetul ţării, aşa cum o fac şi alte categorii privilegiate de pensionari. Dacă un angajat a muncit zeci de ani în cîmpul muncii cotizînd lunar pentru a avea o pensie la bătrîneţe, acesta încasează pensie din care abia îşi duce zilele. În schimb un pensionar ,,special” este lovit cu pensie de mii de euro în condiţiile în care n-a cotizat niciun leu pentru pensie. Făgărăşenii spun că nu există echitate între pensionari, iar legile adoptate de parlamentari în ultima vreme sînt lipsite de bun simţ. Făgărăşenii mai spun că aleşii locali nu merită pensii speciale pentru că şi-au făcut doar datoria, iar în cele mai multe cazuri nici pe aceasta. Monitorul de Făgăraş a stat de vorbă cu cetăţenii în privinţa modificării Codului Administrativ de către parlamentarii Puterii, act normativ ce a fost votat deja în Senat. O parte din opiniile lor sînt prezentate în materialul următor. (continuarea doar în ediţia tipărită)

Citește mai departe...

Caută in site ...

Vizitatori online

Avem 619 vizitatori online

Curs valutar BNR

Vremea in Fagaras

Poze din Făgăraş şi Ţara Făgăraşului

8.JPG

Cartea

FaceBook

Publicitate

Statistici

Membri : 14
Conţinut : 764
Număr afişări conţinut : 4212153

Horoscop zilnic

Informatii utileZiare